Hirdetés

The Witcher 2 - Kocsmakörkép

|

Geralt egy fogadóban teszi próbára a szerencséjét.

Hirdetés

A kandallóban pattog a zsarátnok, az asztalokon kopogva gördülnek a kockák és a korsókból kifolyva elméne a sör habja. Ekkor lép be Geralt...

A német PC Games kapott egy exkluzív anyagot, melyben a fehér hajú szörnyvadász próbára teszi Fortuna jóindulatát. A magával ragadó környezetben - főleg, ahol a malátaszörp selymes íze a garatok száraz ösvényét dédelgeti - minden monotonnak ígérkező táblás játék egy kisebb kalandba taszajt majd minket. Látva ezeket a képsorokat, az összes rajongó szívébe belehasít az a tudat, hogy a Witcher második részére még durván öt hónapot kell várni... Hát akkor meg nehogy má' ne igyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)