Hirdetés

The Witcher 2 launch party: a PlayOn egyesült az An-Tec-kel!

|

Tegnap került megrendezésre a The Witcher 2: Assassins of Kings launch party, ahol mi is ott voltunk!

Hirdetés

Tegnap nagy nap volt a The Witcher 2: Assassins of Kings rajongóinak: a Baross Étteremben ugyanis a vajáké volt a főszerep!

Chavalier kollégával volt szerencsénk, és mi is részt vehettünk a remek partin, amin kiderült egy nagy titok is: a PlayOn Magyarország Kft. egyesült az An-Tec-kel! Mit jelent ez a gyakorlatban? Egy forgalmazóhoz került jó pár nagy cím, így többen tudnak koncentrálni egy-egy játék kiadására, tehát még jobb minőséget várhatunk tőlük. Sőt, a magyarítások készítése nem titkolt célja a cégnek, úgyhogy még az is megeshet, hogyegyszer magyar felirattal kalandozhatunk orgyilkosként az Animusban. Persze ez csak találgatás, de ha sokan vesznek jó játékot eredetiben, akkor bizony erősödni fog a piac, és ez nem csak a kiadóknak, hanem nekünk is nagyon jó lesz, úgy ám!

Íme egy remek előzetes, mely bemutatja, milyen címekre számíthatunk a jövőben (természetesen ez még sok-sok játékkal fog bővülni):

Na ugye, hogy jó! Az étterem nem csak a Witcher 2 magyarországi premierjének szolgált helyszínéül, hanem a Szörnyvadászat névre keresztelt nyereményjáték döntőjének is. Ebben összesen hatan vettek részt - öt fiú, és egy lány! A fődíj egy bivalyerős Witcher festésű gamer asztali gép volt, a játékosoknak pedig igazán meg kellett küzdeniük érte: a teszt kitöltésén kívül kockapókerben és nehezebbnél-nehezebb kvízkérdések megválaszolásában is jeleskedniük kellett. Találjátok ki, ki nyert? A hölgy versenyző! Nem csaka játék első részéből volt hihetetlenül felkészülve, de Az utolsó kívánság című könyvből is! Gratulálunk Orsi, használd egészséggel a gépet! És természetesen gratulálunk a többi döntősnek is, lássuk miket vihettek haza tudásuknak köszönhetően:

K. Krisztián (6. helyezett) - Andrzej Sapkowski által dedikált Vaják könyv

M. Viktor
(5.) - Geralt figura

G. Tamás (4.) - Geralt figura, dedikált Vaják könyv

R. Barnabás (3.) - Sir Lancelot lovagi étterembe 10.000 Ft értékű utalvány

F. Bence
(2.) - Sir Lancelot lovagi étterembe 10.000 Ft értékű utalvány & dedikált Vaják könyv

B. Orsolya (1.) - egyedi Witcher 2 festésű, 200.000 Ft értékű PC álomkonfiguráció

Ezen felül mindenki, aki részt vett a Szörnyvadászatban, ajándék Witcher 2 pólót vihetett haza, úgyhogy bőséges este volt, az ingyen üdítő-élelem kombót pedig még nem is említettem! Volt ilyen, bezony ám. A napokban egy hangulatos összefoglaló videót láthattok majd az eseményről, addig is jó játékot mindenkinek, sok sikert, PlayOn/An-Tec!

(Köszönet a képekért az RPGames csapatának!)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)