Hirdetés

The Witcher 2 - lesz DRM, de nem kell félni

|

Ugyan a GOG.com-ról letölthető verzió nem használ másolásvédelmet, a máshonnan beszerzett kiadásoknál találkozhatunk ilyennel.

Hirdetés

 

A CD Projekt által választott másolásvédelem nem más, mint az eddigi egyik leghatékonyabb és leghírhedtebb DRM, a SecuROM, ami a GOG.com kivételével minden digitális játékboltból beszerzett The Witcher 2: Assassins of Kings-en, és a dobozos kiadások lemezein is szerepelni fog.

A másolásvédelem azonban csak azt szolgálja, hogy a kalózok ne tudjanak hozzájutni az eredeti megjelenési dátum, azaz május 17 előtt. Egyszeri internetes bejelentkezés szükséges, így szerencsére nem kell állandó internetkapcsolat ahhoz, hogy élvezhessük Geralt kalandjait, ráadásul akárhány számítógépre feltelepíthetjük, és egyszerre öt gépen futhat. Igény szerint regisztrálhatunk az új patchek és ingyenes frissítésekről szóló figyelmeztetések érdekében. A The Witcher 2: Assassins of Kings tőlünk is előrendelhető, érdemes megfontolni, remek egyedi ajándékokhoz juthattok!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)