Hirdetés

The Witcher 2 - Milyen lesz a DRM?

|

Egy kicsit megijedt mindenki, mivel a Namco szerint jó ötlet a Ubisoftos DRM.

Hirdetés

A Namco véleménye csak azért kellemetlen számunkra, mivel ők a The Witcher 2 európai forgalmazói. A Namco szerint ugyan a Ubisoft megoldása korántsem tökéletes, de jelenleg nincs jobb, szóval ők is ezt használják majd.

A nagy felhördülést követő bejelentés után a Cd Projekt Red is nyilatkozott a The Withcer 2 DRm ügyében. Az ő véleményük szerint nem kell aggódni, legalábbis egyelőre. Ők is tisztában vannak a Namco véleményével, és tény az is, hogy a kiadó sürgeti őket a DRM használatára, ám egyelőre semmi nincs eldöntve. Végül annyit mondott az egyik szóvivő: "ne parázzon senki, nem döntöttünk még semmiről. Szigorúan magányvéleményként pedig csak annyit mondanék, hogy mindenki ismeri a Cd Projekt véleményét a szigorú DRM-ről." Ismerjük. Nem szeretik. A CD Projekt gondozásában működik például a GOG.com is, ahol pár dolcsiért igazi klasszikusokat vehetünk, teljesen DRM mentesen. Reméljük a The Witcher 2 esetében sem kell drákói szigorra számítani, főleg annak a ténynek ismeretében, hogy a Ubisoft DRM megoldását sem tartott sokáig feltörni, viszont néhány gyökér hacker miatt az eredeti példánnyal rendelkező gamerek pár napig szívatva voltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)