Hirdetés

The Witcher 2 - Örülhetnek a PS3 tulajok is?

|

Nagy bejelentésre készülnek hamarosan a The Witcher 2 fejlesztői: a találgatások szerint megerősítik a PS3-as változatot...

Hirdetés

A CD Projekt Red olyan fejlesztőcsapat a rajongók szemében, aki figyel a felhasználók igényeire, igényes, szépen megkomponált kiadásokkal rendelkezik és minőségi játékokat gyárt a lehető legtöbb réteg számára.

Az Xboxos The Witcher 2 változat után sokan azon törték a fejüket, hogy ha a Microsoft konzoljára eltudták készíteni a játék nagy odafigyeléssel összerakott portját, akkor például a Sony hármas számot viselő üdvöskéjére miért nem?

A fel nem tett kérdésre maguk az illetékesek válaszoltak minap, miszerint rendkívüli bejelentésre készülnek a közeljövőben, méghozzá az Xbox-os The Witcher 2 premierje körül. A lengyel fejlesztők szerint az elkövetkezendő napokban hatalmas meglepetésekre számíthatnak majd a játékosok, ugyanis április ötödikén tartanak egy konferenciát, ahol jelentős bejelentésre számíthatunk.

Már ez önmagában is gyanús lett volna a rajongók számára, azonban a nienagrani.pl ennél is tovább ment és megtalálta egy reklám képét, melyen az Xboxos The Witcher 2 mellett ott virít egy PlayStation 3-as változat is. Pletyka? Összeesküvés-elmélet? Kamu? Hamarosan kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)