Hirdetés

The Witcher 2 szörnyvadászat értékes nyereményekért

|

A PlayON remek nyereményjátékot indít a The Witcher 2: Assassins of Kings közelgő megjelenése alkalmából.

Hirdetés

A CD Projektből átváltozott PlayON! remek akcióval kedveskedik a Witcher rajongóknak.

A The Witcher 2: Assassins of Kings május 17-én érkezik, ennek okán a PlayON! Magyarország nyereményjátékot hirdet. Nem akármilyet, ugyanis az értékes nyereményeken kívül még arra is gondolnak, hogy nem mindenki budapesti: így a főváros mellett Pécs, Szeged, Székesfehérvár és Debrecen vaják-rajongói is részt vehetnek rajta.

A játék többfordulós lesz, kódfejtéssel, helyszínek megkeresésével megfejelve. Aki az összes fordulóban helytáll, garantált nyereményt kap, de mindennek a megkoronázása a bivalyerős gamer gép lesz, egyedi Witcher 2 festéssel.

Következzen a hivatalos közlemény:

"Witcherek figyelem! Felderítőink jelentették, hogy Magyarország 5 nagyvárosában: Budapest, Pécs, Debrecen, Szeged, Székesfehérvár, elvetemült szörnyek garázdálkodnak. Vadászatuk hamarosan elkezdődik, ehhez kérjük minden Witcher (és Witcher rajongó) segítségét.  A PlayON céh vezetői komoly jutalmakat helyeztek kilátásba a vadászatot segítőknek. Az első utasítások a www.playon.hu-n  és a www.facebook.com/PlayON.hu oldalakon lesznek kihirdetve 2011. május 5 –én déli 12 órakor."

Sok szerencsét mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)