Hirdetés

The Witcher 2 - Tizenhat befejezés

|

Tizenhat különböző befejezést kap a The Witcher 2: The Asssassins of Kings

Hirdetés

El leszünk látva végkifejlettel rendesen a The Witcher 2-ben. Számosítva ez tizenhat különböző befejezést jelent.

Emlékeztetőül: a The Witchernek "csak" három befejezést szántak annak idején. A szebb és jobb sokasága azonban nem ér véget ennyinél. A The Witcher 2: The Asssassins of Kings 256 cut-scene átvezetőt tartalmaz majd ami megközelítőleg 150 percnyi mozit tesz ki (az első részben ez 130 átvezető és 53 perc volt), harminc különböző páncélzatot ölthetünk magunkra, szemben az első rész csekély öt darabjával. Mellékesként pedig egy extra mágikus jel is lesz a játékban, bármi legyen is az. A The Witcherben szinte megszámlálhatatlan töltőképernyőkből viszont visszaesés tapasztalható. Ezúttal be kell érnünk néggyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)