Hirdetés

The Witcher 2 Xbox 360 - Jövőre csúszott a megjelenés

|

Amikor a CD Projekt az E3-on felfedte a Witcher 2 konzolos változatát, akkor még idei megjelenéssel számolt. A szörnyvadásznak azonban egyéb elfoglaltsága akadt, így csak jövőre játszhatunk vele a Microsoft masináján.

Hirdetés

A The Witcher 2: Assassins of Kings a 2011-es év azon folytatásai közé tartozik, amelyek nem, vagy csak a rajongók kis hányadának okoztak csalódást.



A játék E3-on bejelentett konzolos (X360) verziója a tervek szerint nem egyszerű port lesz, hanem jelentős változásoknak és fejlesztéseknek is tanú leszünk a megjelenéskor, amit 2011 végéről hivatalosan is 2012 elejére toltak. A szükséges extra munka mellett a Namco Bandai és a CD Projekt között kialakult jogvita (a lengyelek a THQ-t választották az X360-as változat kiadójának) elhúzódása is a halasztás mellett szól.
The Witcher 2: Assassins of Kings rendermozikat (az Oscar-díjas Tomasz Baginski munkái) és egy még bejelentés előtt álló nagy DLC-t tekinthet meg a nagyközönség a GamesComon, miközben a sajtó munkatársai a demót is kipróbálhatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)