Hirdetés

The Witcher 3 - egy mod teljesen átalakítja a harcrendszert

|

Ha kifejezetten unalmasnak, vagy túl könnyűnek éreznéd a The Witcher 3: Wild Hunt rendszerét, akkor érdemes lehet belenézned ebbe a modba.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition mod gyakorlatilag mindent átalakít a harcrendszerben. Kezdésnek eltakarítja a szintskálázás rendszerét, és minden ellenfélnek sajátos statisztikákat és képességeket ad.

Hirdetés

A modder figyelembe vette a szörnyek történetét és helyét a lore-ban, így az alapjátékhoz hű értékeket kapott mindenki. A skálázás eltörlésével az volt a célja, hogy a harcok változatosabbak legyenek.

Erre az is rásegít, hogy Geralt stílusát is átalakítja a mod. Több opció, harci stílus, és mozdulat válik elérhetővé, és a modnak köszönhetően a rendelkezésünkre álló teret is jobban kihasználhatjuk a csaták során.

Azért csak óvatosan az ugrálással, mert a karakter stamina csíkja hamar fogy, lassan töltődik, és ha Geralt kimerül, akkor bizony gyorsan vége lesz a harcnak. Ráadásul minden ital vagy olaj használata külön animációt kapott, így azok használata is időbe telik majd, ami idő alatt simán széttépnek a szörnyek.

Az Enhanced Edition mod telepítéséhez szükséges leírást és fájlokat itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)