Hirdetés

Akarsz olyan, sötétebb világot látni a The Witcher 3-ban, mint a régi előzetesében volt?

|

Sok rajongó arra vágyott, hogy olyan fény-árnyék effektusok között barangolhasson, amilyet a VGX 2013-on bemutatott The Witcher 3: Wild Hunt előzetesben láthattunk, erre pedig most lehetőség nyílik.

Hirdetés

Valószínűleg kevés ember panaszkodott megjelenésekor a The Witcher 3: Wild Hunt grafikájára. Noha bizonyos helyeken már meglátszik az az öt év, ami a debütálása óta eltelt, de alapvetően még mindig egy kifejezetten szép játékról beszélünk. Vannak azonban néhányan, aki a a fejlesztők szemére vetették, hogy a kész játék fényei nem olyanok, amilyeneket az egyik előzetesben láthattunk; nekik most egy mod hozza el az áhított látványt. 

Hirdetés

Egy videojáték fejlesztése elképesztően komplex folyamat, és a fejlesztők a korai bemutatókon és előzeteseken legtöbbször még messze nem a végleges játékba engednek bepillantást. Ez történt a The Witcher 3 esetében is, ahol a VGX 2013-on bemutatott előzetes után még jó másfél év megfeszített munka várt a fejlesztőkre. Így az ott látottak közül sok minden átalakult, így például a fény-árnyék hatásokért felelős rendszert is lecserélték. 

Akik szerették volna, ha az a kissé sötétebb verzió kerül a végleges játékba, azok most örülhetnek, hiszen egy modnak hála kicsit szájízük szerint szabhatják a játékot. A crashman1390 nevű modder a trailerben látható képsorokat használta fel a látvány rekreálásához, hiszen az eredeti effekteket nem lehetett már varázsolni a kódból. Azt is hozzátette, hogy egyelőre csak Velen és Novigrad régiókat alakíthatjuk át, de később tervezi bővíteni, hogy a teljes játéktér megkaphassa a sötétebb tónust. Innen tölthetitek le a modot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)