Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - íme az új játszható karakter

|

A Vaják regények olvasóit nem éri majd meglepetésként, hogy ki lesz a The Witcher 3: Wild Hunt másik kiemelt karaktere Geralt mellett.

Hirdetés

A CD Projekt RED a The Game Awards 2014-en leplezte le pár szóban, hogy Geralt mester mellett egy másik karaktert is irányíthatunk majd a kampány némely pontján és nem is váratott sokat magára a hivatalos közlemény, amelyben felfedték a titokzatos játszható szereplő kilétét.

A csapat képviseletében Robert Malinowski megerősítette, hogy nem mást irányíthatunk majd a The Witcher 3: Wild Hunt játékmenetében, mint Cirit, aki a Vaják regényekben Ríviai Geralt tanítványa és szoros érzelmi kötelék alakult ki közöttük. Ciri kiváló kardforgató és lesznek egyedi képességei is (a CD Projekt RED szerint egy élő fegyver, akit mindenki kordában szeretne tartani), azonban nem válogathatunk majd szabadon közte és Geralt között. Csak a történet bizonyos pontjain vehetjük át felette az irányítást, viszont azok rendkívül jelentős események lesznek, így egyfajta "narratívát támogató eszközként" tekintenek a hölgyre, szeretnék általa egy másik szemszögből is bemutatni a sztorit.

Tekintve, hogy a fejlesztők a 2015 májusára csúsztatott The Witcher 3: Wild Hunt epizódot szánják Geralt leköszönésére, nem lenne meglepő, ha ebben vezetnék fel a következő rész főszereplőjét, talán éppen Ciri lesz az, de ez már csak belemagyarázás a részünkről, a hivatalos részletek nem említenek ilyesmit. Új látnivalók viszont vannak, meg is mutatjuk őket jól:

Örültök az új karakternek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)