Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - szivárognak a dobozképek és a bónuszok

|

Előkerült egy érdekes kép, melyen megnézhetjük milyen extrák várnak a rajongókra. Marad még valami újdonság estére?

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt extráit elvileg ma este mutatta volna be a CD Projekt RED, de úgy tűnik, hogy az internet népe pár órát sem bír várni. A bónuszoknak hitt ajándékok kiszivárogtak, a hivatalos dobozképekkel együtt.

A csomag tartalmát először az MCV új száma mutatta be. Később a CD Projekt RED csapatának tagja elárulta, hogy ez a sok minden az alapkiadás tartalma.Természetesen a fotó nem maradt a lapon belül, a Videogamer is megszerezte, így már mindenki tudja a meglepetést. A vásárlók egy összefoglaló könyvet kapnak a Witcher univerzumáról, egy térkép, egy soundtrack lemez, a kézikönyv, és egy csomag matrica mellett.

A dobozképeket és az ajándékokat összefoglaló képért köszönet a Videogamernek. Nektek hogy tetszik a kis The Witcher 3: Wild Hunt szeretetcsomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)