Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - viccet csinál a DRM-ből egy játékbeli könyv

|

Már régóta tudjuk, hogy mit gondolnak a CD Projekt RED munkatársai a másolásvédelemről, emiatt nem is meglepő, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt egyik olvasmányában rápirítanak egy kicsit.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a lengyel srácok számára sem probléma néhány humoros kikacsintás, egy The Witcher 3: Wild Hunt easter egg miatt most a DRM van terítéken. 

Jóval a játék megjelenése előtt tudtuk, hogy Geralt történetének befejező része teljesen DRM-mentes lesz, a CD Projekt RED emberei szerint ez bizonyult jobb megoldásnak. Attól viszont nem tekintettek el, hogy viccet csináljanak a másolásvédelemből és úgy látszik, hogy ezt meg is tették a The Witcher 3: Wild Hunt egyik olvasmányában. A Geralt által talált könyv szerint a Defensive Regulatory Magicon (DRM) egy furfangos, hosszú ideig aktív és rendkívül effektív védelmi mechanizmus, ami egy portál segítségével védelmezi a kijelölt területet. Ez a portál mágikus energiahullámokkal azonosítja azokat a személyeket, akik beléphetnek. Szinte lehetetlen kicselezni, ám ha beleolvasunk a Gottfried’s Omni-opening Grimore (GOG) című könyvbe, akkor megtanulhatjuk megkerülni, sőt, leállítani a DRM védelmet. 

Ti találtatok már hasonló Easter Egget a játékban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)