Hirdetés

Ezzel a moddal túlélőjátékot csinálhatsz a Witcher 3-ból

|

Ha eddig nem találtad volna elég nehéznek a The Witcher III: Wild Huntot, egy moddal Geralt alapvető szükségleteit is behozhatod a játékba, hogy még valószerűbb legyen a szörnyvadászat.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egyik sikeres újítása lett a különböző környezeti hatások és a túlélőelemek, így a hőmérséklet, vagy éppen a különböző bónuszokat adó kaják bevezetése. Ugyan nem ilyen részletességgel, de egy modnak hála a The Witcher III: Wild Huntba is behozhatunk néhány ilyen, a realizmushoz hozzájáruló elemet.

Hirdetés

A Primal Needs nevű mod három szükségletettel egészíti ki a szerepjátékot, Geralt éhsége és szomja mellett a fáradtsági szintjét is menedzselnünk kell. Mindegyikhez kapcsolódnak különböző büntetések, például ha a karakterünk szomjas, nem regenerálódik az állóképessége, ha pedig éhes, gyorsabban csökken az adrenalin-szintje. A fáradtság a Witcher III: Wild Hunt harcrendszeréhez kapcsolódó képességeket veszi el tőlünk, így nem tudunk kitérni, gurulni, blokkolni, sőt, sprintelni sem,  ha túl rég nem hagytuk Geraltot aludni. Amennyiben szeretnétek beszerezni ezeket a nehezítéseket, itt találjátok meg a Primal Needs modot a rendszerek minden részletre kiterjedő leírásával.

Ti szoktátok modolni a Witcher III-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)