Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - Geralt, valamit makogj már ide!

|

Mi történik, ha az élő műsorban betervezett gameplay videónak nincs hangja? Semmi pánik, a szinkronszínész élőben megmenti a műsort.

Hirdetés

A CD Projekt RED a San Diego Comic-Con alatt szerette volna bemutatni készülő szerepjátékát. Sajnos a The Witcher 3: Wild Hunt gameplay demó nem úgy működött, ahogy kellett volna, és a karakterek hangja valamiért elnémult.

Szerencsére a panelen részt vett Ríviai Geralt hangja is, aki örömmel oldotta meg a felmerült problémát, és élőben szinkronizálta a karakterét. Persze Doug Cockle már nem teljesen emlékezett a szövegkönyvre, így egy kicsit feldobta a műsort. Az eredmény meglehetősen szórakoztató lett, és egyébként a Witcher 3 még mindig gyönyörű.

Mi visítva röhögtünk, de félkomoly videó egyébként rengeteg újdonságot is mutatott. Nektek hogy tetszett a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)