Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt és GOG.com livestream összefoglaló

|

A CD Projekt RED ma bemutatta többek között a The Witcher 3: Wild Hunt új előzetesét, a gyűjtői kiadásokat, ti pedig velünk együtt elsők között értesülhettetek az újdonságokról!

Hirdetés

Ma este 8-kor vette kezdetét a CD Projekt RED nyári konferenciája, melynek fő témája természetesen a The Witcher 3, a The Witcher franchise, valamint a GOG.com jövője volt.

Láttuk az új The Witcher 3: Wild Hunt gameplay trailert, megismerhettük a különböző ütős kiadásokat, PC-re és Mac-re is bejelentették a The Witcher Adventure-t, illetve bejelentették a megjelenési dátumot és a GOG Galaxy szolgáltatást. Mindegyikről többet tudhattok meg a linken, alább pedig elolvashatjátok liveblogunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)