Hirdetés

Így nézne ki a Witcher 3 egy 3DS-en

|

Egy mod segítségével a Witcher 3 egyébként rendkívül valószerű tájait egy kézikonzolos játék látványához hasonlóvá tehetjük.

Hirdetés

Nem sokkal a Witcher 3: Wild Hunt megjelenése után a beállításokkal való trükközés segítségével egy játékos a minimum gépigényt el nem érő PC-n is működésre bírta a szerepjátékot, ami ezt követően úgy nézett ki, mint egy több generációval ezelőtti alkotás. Egy másik mod segítségével most egy 3DS-es játék világába csöppenhet Geralt.

Illetve ha az ember hajlandó saját maga átírni néhány fájlt, bármilyen mod nélkül is elérhetjük, hogy úgy nézzen ki a Witcher 3, mint Linas_002 képein, ami akár egy szándékos, nagyon alacsony részletességű művészeti stílus eredménye is lehetne. Ha szeretnétek egy ti is kipróbálni a játéktól kicsit idegen látványvilágot, innen tudjátok letölteni a modot, ami megnyitja az addig nem látható grafikai beállításokat is, a részletesebb menüben pedig a TextureMipBias értékét kell 8-ra állítanotok. Ha viszont inkább maradnátok a realisztikus látványban a saját játékotokban, csak pörgessétek át ezeket a képeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)