Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - mi a helyzet a PS4 Pro HDR frissítésével?

|

Bár az Xbox One X-en már szebbé varázsolhattuk Ríviai Geralt utolsó kalandját, a PlayStation 4 Pro HDR funkcióját támogató patch még várat magára. Már az sem titok, hogy miért.

Hirdetés

Az Xbox One X tulajok már tavaly megkapták a The Witcher 3: Wild Hunt frissítésüket, amely két grafikai módot (az egyikkel a stabilabb teljesítményre, a másikkal a 4K-ra repülhettünk rá) és HDR támogatást is tartalmazott. A CD Projekt RED akkor azt ígérte, hogy hamarosan a PS4 Próra szánt HDR patchet is megkapjuk, azonban még mindig nem érkezett meg. 

Hirdetés

Most Marcin Momot, a stúdió közösségi vezetője végre felvilágosítást adott róla, hogy mi a helyzet a szóban forgó update-tel. Momot Twitteren számolt be róla, hogy továbbra is dolgoznak rajta, azonban időközben felfedeztek pár bugot, így több időre van szükségük a befejezéshez. Nem szeretnék, ha a sürgetés a minőség rovására menne, ezért még egy kis türelmet kérnek a közösségtől. 

Momot egy másik tweetben azt is megerősítette, hogy a készülő patch nem csupán a PS4 Pro, de a sima PS4 számára is elhozza a HDR-funkciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)