Hirdetés

Te mennyit tudsz a The Witcher univerzumáról?

|

Nem mintha a The Witcher 3: Wild Hunthoz ismerni kellene a háttértörténetet, de ha szeretnétek többet tudni az univerzumról, akkor ez a kis videó segíthet.

Hirdetés

Tudjátok, van az a fehér hajú faszi, aki kardozik meg varázsol. Aha, ő. Van saját játékai is meg minden. 

A legtöbbünknek körülbelül ennyi van meg a The Witcher univerzumáról, pedig ez egy hihetetlenül részletesen kidolgozott univerzum, aminek rengeteg könyv bővíti folyamatosan a hátterét. Erről Chava biztosan többet tudna mesélni. A most kiadott The Witcher trailer belemászik egy kicsit a történet azon részleteibe, amiről kevesebben tudnak, de persze ez a párperces videó is csak a felszínt karcolja.

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenést majdnem fél évvel csúsztatta el a CD Projekt RED, de azt hiszem sokkal fontosabb, hogy egy hibátlanul működő játékot kapjunk, mint hogy 15 fps-sel kerülgessük a bugokat. A The Witcher 3 gépigény megvolt? A vas azért kelleni fog alá még így is.

Titeket érdekel a The Witcher univerzum? Olvastátok a könyveket?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)