Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - ezeket tudja majd Xbox One X-en

|

A CD Projekt RED azt ígéri, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt kihasználja majd az eddigi legerősebb konzolban lévő teljesítményt, a sima Xbox One-hoz képest sokkal szebb lesz.

Hirdetés

PlayStation 4 Próhoz már megkapta a maga támogató frissítését a The Witcher 3: Wild Hunt, viszont nemcsak a Sony, a Microsoft legújabb konzolja is részesül a törődésből. 

Hirdetés

A CD Projekt RED bejelentette, hogy Ríviai Geralt emlékezetes utolsó videojátékos kalandja milyen pluszokat kínál majd azoknak a játékosoknak, akik beruháznak egy Xbox One X-re. A stúdió fejlesztési vezetője, Jakub Kutrzuba elmondta, hogy ez a változat magasabb felbontású textúrákat, teljesítménytuningot, minőségibb árnyékokat, valamint olyan extra grafikai opciókat kap, mint az Ambient Occlusion, a Texture Filtering és a 4K-támogatás. Kutrzuba szerint ezáltal aki Xbox One X-en játssza majd a The Witcher 3-at, az élesebb és élénkebb látványvilággal lesz gazdagabb, ráadásul a Supersamplingnek köszönhetően nem csak egy 4K-s TV-n, hanem 1080p-s felbontással is látható lesz a javulás. Év végéig jön a patch.

A fejlesztő hozzátette, hogy a technológia egyre szélesebb körben való elterjedése miatt úgy gondolja, hogy a 4K lesz a következő lépés a játékipar szempontjából, hogy még többet érjenek el a vizualitás szempontjából. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)