Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - grafikai opciókkal érkezett az Xbox One X patch

|

A CD Projekt RED nem vette félvállról a világ legerősebb konzolját és egy olyan frissítést adott ki a The Witcher 3-hoz, amellyel a felhasználóknak kedveznek.

Hirdetés

A CD Projekt RED kiadta a The Witcher 3: Wild Hunt Xbox One X-re szánt frissítését, így az erősebb Xboxon szebbé varázsolhatjuk Ríviai Geralt utolsó kalandját. Ráadásul nem is egyfajta módon. 

Hirdetés

A stúdió megerősítette, hogy az Xbox One X patch két grafikai módot tartalmaz: az egyikkel a stabilabb teljesítményre, a másikkal a 4K-ra repülhetünk rá. Előbbi elintézi, hogy 60 fps-sel futtathassuk a játékot, amely 1080p-ről skálázza fel a látványt, míg utóbbi esetében stabil 30 fps-t kapunk, viszont 4K-s felbontásban gyönyörködhetünk.

A The Witcher 3 ezen kívül minőségibb árnyékokat, valamint olyan extra grafikai opciókat hoz, mint az Ambient Occlusion és a Texture Filtering. Mindkét mód változatlanul támogatja a HDR-t is. Ezzel kapcsolatban a fejlesztők elárulták, hogy hamarosan megérkezik a PS4 Próra szánt patch is, amely elérhetővé teszi a Sony konzoljára ezt a funkciót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)