Hirdetés

Ha még mindig nem játszottál a The Witcher 3-mal, most fillérekért vetheted rá magad

|

A CD Projekt RED játéka a napokban bekerülhet az Xbox Game Pass kínálatába.

Hirdetés

Frissítés: Hivatalosan bejelentették, hogy jön, 50 másik játék mellett.
Korábban írtuk: Pontos számaink nincsenek arról, hogy hány példány fogyott a The Witcher 3-ból, csak azt tudjuk, hogy a sorozat játékaiból 2019 júniusáig összesen több mint 40 millió kelt el, és az eladott példányok többségét a harmadik rész teszi ki. Leárazások során zavarbaejtően olcsón hozzá lehetett jutni, de aki valamiért még mindig nem vette meg, most örülhet.

Hirdetés

Valószínűleg az esti X019 során jelentik majd be, de egy idő előtt közzétett, twitches hirdetésből már tudjuk, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt bekerül az Xbox Game Pass kínálatába Xbox One-on, várhatóan még ma. Az adatlap még nem árulkodik erről. A reklám többi játéka már a kínálat részét képezi.

The Witcher 3 revealed as coming to Xbox Game Pass via Twitch ad from r/xboxone

Jó lenne, ha a PC-s változatot is betennék, de mivel az nem vásárolható meg közvetlenül a Microsoft boltjából, ez egy fokkal macerásabb lenne, meg a CD Projekt RED is jobban szereti, ha direktben tőle vásárol a nép. Este 9 után nézzetek vissza, jövünk az X019-es előadás minden bejelentésével, köztük a többi új Game Pass-os játék listájával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)