Hirdetés

Épp ingyenes a The Witcher: Enhanced Edition

|

A sorozat első részét egész könnyen megszerezhetjük, és még egy játékot kipróbálhatunk egyúttal.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt után biztosan közületek is sokan próbáltak rá a korábbi részekre, de aki még nem, az most legalább az egyiket bepótolhatja.

Hirdetés

A GOG-on ingyenes a The Witcher: Enhanced Edition, viszont ahhoz, hogy megszerezhessétek, előbb egyrészt telepíteni kell a Gwentet, majd fel kell iratkozni a hírlevélre, amivel egyébként egy ingyenes hordót is kaptok a Gwenthez. Ha ez megvan, erről az oldalról már tölthetitek az RPG-t is (ha nem azt írja, hogy FREE, valamit nem jól csináltatok, próbáljátok újra a fenti két lépést).

Amíg lejön, Gwentezzetek egyet, nagyon jó móka, és legalább láthatjátok, milyen volt az ősszel esedékes újradolgozás előtt. Talán ettől néhányan közületek is különlegesebbnek érzik majd magukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)