Hirdetés

Így nézne ki Geralt hétköznapi munkák közben

|

Maul, a valaha volt legjobb Geralt cosplayer elővette parókáját, és pózolt párat egy új naptár kedvéért. Minden hónapban más foglalkozás egyenruháját öltötte magára.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Maul Geraltja maga mögött hagyta a szörnyek kergetését, és inkább úgy döntött, kipróbálja magát klasszikus foglalkozásokban is. Így született az új, 2020-as naptárja, ahol minden hónapban más gúnyát húzott magára.

Hirdetés

Ebből a Witcherből lett tűzoltó, üzletember, focista, meg még egy rakat más, köztük Cyberpunk 2077-es harcos is. A cucc egyébként kifejezetten lenyűgöző, mind a cosplay, mind a fotók minőségét tekintve, utóbbiért ezúttal is eosAndy felelt.

A naptár már előrendelhető Maul cosplay üzletében

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)