Hirdetés

The Witcher - Karácsonyi üdvözlet - frissítve

|

A CDProjekt egy üdvözlőlappal szeretne mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni.

Hirdetés

A játékkiadóknak is van szívük, ők is ugyanúgy emberek, mint mi, ezért nem feledkeznek meg ők sem az ünnepekről. Ki-ki a maga módján kíván a játékosoknak boldog karácsonyt, a CDProjekt például körüzenet formájában tette ezt, melyben egy linket találunk, ami a The Witcher karácsonyi oldalára vezet.

Az oldalon egy képet, illetve egy párbeszédet találunk, melyet sajnos magyar nyelvre nem fordítottak le, de akik tudnak angolul, lengyelül, vagy akár oroszul, azok érteni fogják. Bár nem is annyira az a lényeg, inkább a mókás kép, amin Geralt épp egy fenyőfát cipel a hátán törpök kíséretében. Látogassatok el az oldalra, melyet az alábbi képre kattintva érhettek el.

UPDATE - Séci kolléga mindenki nagy örömére elküldte a párbeszéd magyar fordítását, mely a következőképpen szól:"Hol is vagyunk, Dandelion? Emlékeztess rá."

"Vizima legelőkelőbb negyedében, egy kiváló szellőzéssel bíró, luxus lakosztályon, mely nyolc vendég elszállásolására alkalmas, gyönyörű kilátással az égboltra, és..."

"Dandelion! Egy pöcegödör méretű börtöncellában tengődünk, a nyolc vendégből hat patkány, a szellőzést és a panorámát pedig a tetőn tátongó lyukaknak köszönhetjük."

"A fenébe is, nehéz téged jobb kedvre deríteni, Geralt. Próbáld meg néha a dolgok derűsebb oldalát nézni..."

"Bolondnak kéne lennem, hogy a jelenlegi helyzetben bármi derűset fedezzek fel. Még mindig nem tudom, miért hallgatok rád. Elmehettünk volna a piacra, választhattunk volna egy szép kis fenyőfát, de neeem... Te és a nagy pofád. 'Minden valamirevaló fickó az erdőből szerzi be a fáját.' Aztán meg 'Lapul-e valami a bundabugyija alatt?' A szavaid, Dandelion. Maróan bántóak, és akkor még finoman fogalmaztam."

"Honnan tudhattam volna, hogy az az erdő királyi fennhatóság alá tartozik. Úgy értem, a fa az fa. Mégis, hálásak lehetünk, witcher. Le is lőhettek volna."

"Azon tűnődöm, hogy az agyamba fúródó nyílvessző érdekes alternatíva lenne ahelyett, hogy itt töltöm veled az időt."

"Ó, fel a fejjel, Geralt. Nélkülem unalmas és fárasztó lenne az életed, te is jól tudod. A helyedben én kezdenék aggódni, vajon a Mikulás ránk talál-e itt."

"Befognád? Nyílik az ajtó. A kilences számú vendég?"

"Befelé, dagi! Egy hónap a tömlöcben majd megtanít arra, hogy ne mássz tisztességes emberek kéményeibe, te perverz! A hozzád hasonló alakok miatt már ki sem léphet a házból az én Nyuszó-muszóm anélkül, hogy fel ne csatolná az erényövét!"

Abbahagyhatod az aggódást, Dandelion. A Mikulás épp most talált meg minket..."

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁN A CD PROJEKT!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)