Hirdetés

Witcher 4 nem lesz, de játszódhat még játék az univerzumban

|

A Witcher széria rajongói látszólag nagyon szívesen visszatérnének egy újabb kalandra ebbe a világba, de ennek a megvalósítása a készítők szerint nem állhat egy számozott folytatás kiadásából.

Hirdetés

Ahogy a napokban kiadott pénzügyi jelentésből látszik, a Witcher széria nem kevés pénzt és elismerést hozott a CD Projekt RED-nek, így ahhoz sem kell orákulumnak lennünk, hogy megállapítsuk, egy újabb rész is kiválóan fogyna. A pénzügyi eredmények ismertetésekor ennek a lehetőségére is kitértek a cég vezetői.

Egy kérdésre válaszolva azt határozottan kijelentették, hogy egy számozott folytatásnak nem sok értelme lenne.

"A Witcher trilógiaként lett megtervezve, egy trilógiának pedig nem lehet négy része, ugye?"

- magyarázta Adam Kiciński elnök egy tolmács segítségével. Ennek ellenére nem zárták ki, hogy más játékok kapcsán még később is visszatérjenek.

"Nagyon szeretjük ezt a világot. Az életünk tizenöt évét és rengeteg pénzt fektettünk bele, szóval gondolkodunk rajta"

- mondta egy esetleges újabb Witcher játék készítéséről.

Szerintetek milyen spinoffok lehetnének sikeresek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)