Hirdetés

The Wolf Among Us: Episode Three - megjött a launch trailer

|

A Crooked Mile címmel a közeljövőben játszható lesz a harmadik rész, a megjelenés előtt érkezett egy utolsó kedvcsináló. Vigyázat, spoileres.

Hirdetés

A Telltale háza táján nagy a sürgés-forgás mostanában, az egyszerre futó négy sorozatuk közül a The Wolf Among Us van soron egy új rész megjelenésével. Megérkezett a harmadik epizód, az A Crooked Mile launch trailere.

A videó forrása viszont nem a Telltale, így még a megjelenés pontos dátumát nem tudjuk. Az Xbox YouTube-os csatornáira került ki a Bigby történetének harmadik részét hirdető klip. Mint minden sztoriközpontú (pláne Telltale) játéknál, itt is fennál, hogy a trailerben bizony vannak spoilerek az előzményeket illetően.

Úgy tűnik, a Telltale hallgatott azokra a panaszokra, miszerint a The Wolf Among Us második része túl sokat csúszott, és túl rövid volt; az első két rész megjelenése közötti négy hónapot ezúttal kicsit több, mint kettőre rövidítették. A játék, mint eddig is, PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita és iOS platformokra érkezik.

Ti melyik Telltale sorozatot szeretitek, vagy várjátok legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)