Hirdetés

The Wolf Among Us - végre jön a második évad?

|

Még a héten bejelenthetik a The Wolf Among Us 2. szezonját, ami valószínűleg senkinek nem lenne ellenére.

Hirdetés

A hétvégén zajlik le a San Diego Comic-Con, ami videojátékos szempontból is érdekes lesz. Itt mutatkozik be a Call of Duty: WWII zombis módja, és a Telltale is készül pár meglepetéssel.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat jelenlétét az alább látható tweettel jelentette be, ami önmagában még egyáltalán nem árulkodó (vagy ha az is, az internet népe egyelőre nem talált rá rejtett utalásra).

Ugyanakkor az már izgalmasabb, hogy ezt retweetelte az egyébként a Twitteren nem annyira aktív Adam Harrington színész is, aki a The Wolf Among Us első évadának főszereplőjét, Bigbyt alakította. Benne van a pakliban, hogy más játékhoz kérték fel, de valószínű, hogy a régóta esedékes 2. évad készül inkább.

Számítunk még a Game of Thrones 2. évadának bejelentésére is. Izgalmas lesz, ahogy bármi jön, megírjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)