Hirdetés

Elég valószínű, hogy mégsem most jön a The Wolf Among Us második évada

|

Egy kicsit elkezdtünk reménykedni, de a Telltale illetékesei igyekeztek helyretenni a várakozásokat.

Hirdetés

Egyelőre annyi biztos, hogy a hétre bejelentésekkel készül a Telltale Games, azonban azt, hogy pontosan miről fognak beszélni, csak találgathatjuk. Gyakorlatilag bármi lehet.

Hirdetés

Valószínűleg a Batman sorozat új évada vagy egy kapcsolódó minisorozat bejelentését megejtik, de sem a The Wolf Among Us, sem a Tales from the Borderlands folytatására nem érdemes számítanunk egyelőre. A kedélyeket a kommunikációs vezető Job Stauffer igyekezte csillapítani Twitteren. Elmondta, hogy az, hogy Adam Harrington volt Bigby szinkronszínésze, önmagában semmit nem jelent, mert ő szólaltatta meg például Grootot is a Guardians of the Galaxyben, és a csapat sok más játékában hallhattuk már. Bár nagyon szeretnének visszatérni (ahogy ő fogalmazott, ÖLNÉNEK érte) a szériához, jelenleg rossz helyen tapogatózunk. Elárulta azt is, a Tales addig nem megy tovább, amíg a Borderlands 3 meg nem érkezik, mert most a Gearbox játékáé a főszerep. Rejtély, hogy az mikor érkezhet.

Marad hát a Game of Thrones 2. évada, azt nem tagadta - de meg sem erősítette. Nem kell már sokáig türelemmel lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)