Hirdetés

Theatre of War 2: Centauro trailer

|

Bizonyos stratégiai játék kedvelő körökben sikeres volt a Theater of War 2, így érkezik egy kiegészítő Centauro néven.

Hirdetés

Többen úgy vélik, hogy a Theatre of War volt a legrealisztikusabb csata-szimuláció, amely valaha megjelent PC-n.

Folytatása, a Theatre of War 2 Tunéziában, 1943-ban zajló harci eseményeket szimulál. Új kiegészítője a Centauro a 131. Centauro Gépesített Lövészeknek lett dedikálva, és az 1942 decemberében indult csatározásokat követi végig 1943 májusáig. Az eredeti nevén 131ª Divisione Corazzata "Centauro" az olasz hadsereg egyik egysége volt.

A kiegészítőben új kampány található, amely líbiai és tunéziai csaták történetét meséli el. 10 új térkép jár a Centaurohoz, ahogy 10 új missziót is kapunk, amelyek valós eseményeken alapulnak. S ha már a tizes - 10 új harci eszköz is debütál a játékban, olyanok, mint a Semovente M40 harckocsielhárító, a Carro Armato M13/40 közepes harckocsi  vagy a Autoblinda AB 40 páncélautó. Ezek közül több is látható a galériában - azoknak, akik felismeri, melyik-melyik :)

Jah, majd elfelejtettem - s íme egy trailer a kiegből, hogy pontosan láthassuk, miről is lesz szó a játékban.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)