Hirdetés

theHunter: Call of the Wild - konzolokra is jön a vadászos játék

|

Egy dinós kerülő után az Avalanche visszatért a valóság vadászmezőire, hogy a játékosok megtapasztalhassák a cserkészés élményét, ráadásul hamarosan a kanapén ülve is utánaeredhetünk egy-egy nagyvadnak.

Hirdetés

A theHunter: Primal után a Just Cause epizódok fejlesztője, az alkalmanként kiadóként is működő Avalanche Studios úgy érezte, hogy megveti lábát a vadászjátékok műfajában is, amelyet egy nyílt világban, az Apex motor által biztosított durva látvánnyal képzeltek el the Hunter: Call of the Wild néven. 

A vadász szimulátor február közepe óta már elérhető PC-re, viszont az Expansive Worlds  az Avalanche Studios most bejelentették, hogy a jelenlegi generációs konzolok tulajai sem maradnak ki az erdőjárásból - 2017 vége felé PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elhozzák a játékukat. A stúdió létrehozott egy dedikált csapatot házon belül, amely kizárólag a konzolos verziókkal foglalatoskodik, hogy biztosan minőséget kapjunk.

A nyolc fős kooperatív és kompetitív lehetőségekkel is bíró theHunter: Call of the Wild új változatai egyelőre nem rendelkeznek pontos dátummal, azt csak később jelentik be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)