Hirdetés

There Came an Echo - hangvezérléses stratégiai játék Xbox One-ra

|

Úgy érzed, hogy nem tudod kihasználni eléggé a Kinectet? Mindig is arról álmodtál, hogy megparancsold Wesley Crushernek, égesse le lézerrel valaki szemöldökét?

Hirdetés

Az Iridium csapata készíti a There Came an Echo című stratégiai játékot, melyet a Kinect hangvezérlő rendszerével irányíthatunk majd. A brigád a Microsoft indie fejlesztőket megszólító ID@Xbox programjának részeként még idén kiadják a játékot PC-re júniusban, a konzolra valamivel később.

A There Came an Echo a közeljövőbe repít minket, ahol egy kisebb, katonákból álló csapatot kell majd irányítanunk (ebben lesz például a Star Trek: The Next Generation sorozatból ismert Crusher földi alteregója, Wil Wheaton is) kézzel rajzolt térképeken. Lesz egy csokor előre definiált hangutasítás – „open fire” [egység név]. „head to [objektum a térképen]” – melyek nagyjából 500 szóból állnak. Viszonylag összetett lehetőségeink lesznek, mint hanggal egyesével aktiválni aknákat, vagy az automata lövegeknek megparancsolni, hogy mire lőjenek.

A mókás része a dolognak, hogy a játékosok is megalkothatnak majd saját utasításokat. A „hold position” helyett például beállíthatjátok, hogy „aki először hal meg, az vesztett”. Egyébként egységeink visszabeszélhetnek majd, és szólni fognak, ha éppen szükségük lenne némi segítségre. Természetesen a játék támogatja majd a kontrollereket is, azok kedvéért, akik nincsenek kibékülve a hangutasításos megoldással.

A játék fejlesztői előzőleg a Kickstarter adományozóihoz fordultak, akiktől kaptak is 115,569 dollárt, melyet egy művészi vezetőre, és egy 3D-s modellezőre költenek majd. Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)