Hirdetés

Thermalright HR-03GT, megérkezett!

|

Megérkezett a kaliforniai székhelyű cég HR-03-as videokártya hűtő nemzedékének legújabb tagja, a november végén már bemutatott HR-03GT.

Hirdetés

Tavalyi év elején indította útjára a HR-03-as szériát a gyártó és azóta igen szép sikereket értek el. A GT verzió elődeihez hasonlóan 6 db hőcsövel rendelkezik és a lyuggatott lamellákból álló bordázat is megmaradt. A változtatás a hőfelvevő részen és a hőcsövek elvezetésén történt, ami egyértelműen csak a szélesebb körű kompatibilitást szolgálja, hiszen az eddigi modellek nem használhatóak az nVidia és AMD/ATI legújabb kártyáin.

 

thermalright.jpg

 

A termék alap információin kívül egy gyári mérés adatai is elérhetőek, aminek eredményeit oldalunkon (Computermode) olvashatjátok.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)