Hirdetés

They're Alive - az alienek Moszkvában vannak.

|

Az orosz GFi új akciójátéka Moszkvába visz el minket, ahol az alienek már készen állnak... mire is?

Hirdetés

Természetesen arra, hogy jól átvegyék a hatalmat, megszállják a Földet stb... Erről szól a They're Alive.

Mert hát el tud képzelni valaki olyan alieneket, akik tisztán jó szándékkal jönnek ide és elhozzák a rák ellenszerét, sőt a hatalmat sem akarják átvenni? Ugye nem? (legalábbis abból nem lehetne izgalmas akció-játékot készíteni)

Lehet örülni: friss bejelentésről van szó, amely a jövő Moszkvájában játszódik, ahol nyüzsögnek az alienek, akik elrejtőzve várják a pillanatot, hogy ővék lehessen az irányítás.

They're Alive
They're Alive

A főszereplő egy egyszerű vidéki mérnök, aki meg akarja változtatni értelemtlen életét. S arra, hogy valaki új életet kezdjen Moszkva a legjobb hely. Azonban ahogy lenni szokott, nem olyan egyszerűek a dolgok, mint ahogy azokat az ember eltervezi. Bekerül a képbe egy mágikus szemüveg és az alienek, akik miatt kitör mindenkiben a patriotizmus, amitől az egész ország felkel és harcolni kezd, hogy kiűzze az alieneket. Mindehhez hozzájárul az izgalmas sztori, ami a valóság és a nonszensze között egyensúlyoz. Rengeteg vicc, humoros jelent van a játékban, sokféle fegyvert használhatunk (van közte autó-hangtompító is), és állítólag valós életbeli élményt ad majd a játék bármiféle cenzúra nélkül - magyarán a humor néha lehet, hogy kissé "vastag" lesz a They're Alive-ban.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)