Hirdetés

Thief - bemutatkozott Garrett új hangja

|

2009 óta fejlesztik a negyedik Thief címet, ami mint kiderült, egyfajta reboot. A rajongók vért könnyeztek, hogy Stephen Russell térjen vissza a tolvaj hangjaként, de ez a cég elvei miatt nem valósulhat meg.

Hirdetés

A pár napja bemutatott Thief trailer óta a hivatalos fórumokon szó szerint egy pillanatra sem álltak le a dühös kommentek, amiért a videóban nem Stephen Russell hangját hallották. Adam Badke, a közösségi kapcsolattartó megkérdezte a fejlesztőket, miért váltottak, és közben az is kiderül, ki az új színész.

Természetesen megkeresték az eredeti szinkronszínészt, és fel is vettek néhány jelenetet. A gond az, hogy az Eidos Montreal az új Thief-játékot teljes mozgáskövetési technológiával kívánja felvenni (full motion capture), és elvárják, hogy a színész a hangot és a mozgást egyszerre tudja rögzíteni. Ráadásul úgy érezték, Garrett új kinézete és Stephen mai hangja között nincs összhang.

Ez persze burkoltan jelentheti azt, hogy a nagy tehetségű Stephen Russell kiöregedett a szerepből, pedig munkája a Fallout 3-ban és a The Elder Scrolls V: Skyrimben egyáltalán nem arról árulkodik, hogy elvesztette volna tehetségét.

Akárhogy is, az új szinkronszínész nem más, mint Romano Orzari, akit az Assassin's Creed rajongói felismerhetnek Ezio apja, Giovanni Auditore hangjaként (és arcaként a filmben). A választás nem annyira meglepő, mivel kanadai színész, akárcsak az Eidos Montreal legtöbb tagja, ráadásul Garrett tervezője rajzolta meg annak idején Altair kinézetét is.

Ezt sok régi Thief-rajongó kritizálta, minthogy nem szeretnék, hogy az újonnan érkező játékosok azt higgyék, hogy ez egy Assassin's Creed, még kevésbé, hogy Dishonored-klón: a Thief sorozat már 1998 óta inspirálja ezeket a játékokat. Romano Orzari persze kiváló szinkronszínész, de igencsak meg kell dolgoznia, hogy a Stephen Russell által felállított mércét megközelítse.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)