Hirdetés

Thief Gold a Good Old Games kínálatában

|

A Thief Gold képében újabb utánozhatatlan klasszikus került fel a Good Old Games kínálatába.

Hirdetés

Az 1998-ban kiadott, lopakodós FPS villámgyorsan a játékosok szívébe lopta magát és népszerűsége azóta is töretlen, főleg a Thief 4 előszele miatt.

Mindannyian ki vagyunk éhezve egy hasonlóan minőségi stílusbeli produktumra, de miért ne választhatnánk a jól bevált receptet? A Thief sorozat legelső része felkerült a Good old Games kínálatába, ellenben a játékosok igényeit figyelembe véve nem a maga puritán formájában: a Gold változatnak köszönhetően a kiadás tartalmazza a The Dark Project-et, minden eszközölt frissítést, valamint Windows XP, Vista és Windows 7 kompatibilitást és DRM mentességet is. A 10 dollárba kerülő játék megvásárlásával az alap "felszerelés" mellett kézhez kapjuk a népszerű lopakodós FPS kézikönyvét, háttérképeit és aláfestő zenéit is.

A Thief Gold már beszerezhető a Good Old Games oldaláról, ahova nem mellesleg nemrég került fel a Hitman: Codename 47 és Deus Ex: Game of the Year Edition kiadások is! Valamennyi kötelező jellegű!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)