Hirdetés

Thief - nem lesznek zombik

|

Misztikus elemek és lények okozhatnak majd meglepetést Garrettnek, annyi viszont biztos, hogy zombik nem fognak az életére törni.

Hirdetés

Aki játszott a Thief széria valamelyik részével, az tudja, hogy olykor igen furcsa dolgokkal szembesített minket a játék.

A Thief sorozat ilyen szempontból "hipsternek" mondható: már akkor zombik voltak benne, mikor a zombi-láz még kialakulóban sem volt. Stephane Roy, a játék producere a StrategyInformernek adott interjújában elárulta, hogy úgy döntöttek, a varázslatos dolgok helyett inkább a misztikusakra helyezik át a hangsúlyt. Természetesen figyelembe vették azt is, hogy a játékosok mit szerettek a lassan tetralógiává bővülő trilógiában, így a realizmusra történő koncentrálás mellett a furcsa, olykor megmagyarázhatatlan jelenetek is megjelennek majd. Ha többet szeretnétek tudni a játékról (és miért ne szeretnétek, király lesz), online Thief előzetesünkből és a jövő héten megjelenő 2013/04-es GameStarból sokminden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)