Hirdetés

Thief - a 2015/09-es GameStar teljes játéka

|

Ha szereted a csavaros történetet, a dark fantasy-t, a steampunkot és a lopakodást, akkor ezt a Thief sorozat legújabb részét neked találták ki.

Hirdetés

Elindult az őszi nagy játékdömping, egyik AAA megjelenés éri a másikat, ezért mi is úgy döntöttünk, hogy ideje valami igazán pöpec teljes játékkal indítani az őszt. Ezért is esett a választás a tavalyi év egyik emlékezetes darabjára, az év elején megjelenő Thiefre.

A legendás Thief széria legújabb darabja követi az elődök által felépített játékmenetet, de közben azért képes megújítani is a formulát. A simán csak The City nevű viktoriánus város sötét utcáit járva teljesíthetünk küldetéseket, miközben nemcsak a megbízóink érdekeit tartjuk szem előtt, hanem saját zsebünket is megtömjük. A steampunkkal kevert dark fantasy világ hangulata egy pillanat alatt magával ragadja az embert.

A nehézséget a legapróbb részletekig testreszabhatjuk, egészen odáig, hogy halálkor nem az előző checkpointig, hanem a játék legelejére kerülünk vissza. Ettől függetlenül jól szórakozhat az is, aki teljesen észrevétlenül járja majd be a pályákat, és az is, aki Garrett kicsit erőszakosabb oldalát helyezi előtérbe.

Szerencsére a játék futtatásához nem kell összelopkodnunk egy erőművet, a Thief minimum gépigénye ugyanis kimerül egy Dual Core processzorban, 4 GB RAM-ban és egy Radeon 4800 vagy Nvidia GTS 250-es videokártyában. Persze szükségünk lesz 20 GB helyre is a merevlemezen, de valószínűtlen, hogy valakit ez állítana meg.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)