Hirdetés

This is the Police 2 - új helyszínen, új főhőssel folytatódik

|

Az egyedi hangvételű This is the Police folytatásában újabb város vár arra, hogy elmerüljünk benne és kemény döntéseket hozzunk meg a menedzselése közben.

Hirdetés

A 2016-os This is the Police egy sajátos hangulatú kalandjáték és szimulátor keveréke volt, amelyben egy nyugdíjazás előtt álló rendőrkapitány irányítását kaptuk meg, akivel a becsületesség és a korrupció határán kellett egyensúlyoznunk és rendet tartani a városban.

Hirdetés

A THQ Nordic most bejelentette, hogy a Weappy Studio folytatja a játékot, jön a This is the Police 2. Ebben már egy új helyszínen, egy északi határ menti városkában, Sharpwoodban bizonyíthatunk egy újonc seriffel, Lilly Reeddel. Csakhogy a város már régóta csempészek, bandák és más gonoszok otthona, akik nem nézik jó szemmel a törvény új képviselőjét, de sok kollégának is szúrja a szemét, hogy nő az illető. A helyzetet tetézi, hogy felbukkan egy rejtélyes idegen is, aki alaposan felforgatja a város életét. A folytatás még keményebb döntéseket, még változatosabb beosztottakat, még több váratlan eseményt ígér. 

A This is the Police 2 valamikor 2018-ban várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ha még nem próbáltátok volna az első részt, adjatok neki egy esélyt, érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)