Hirdetés

This is Vegas - A fejlesztés megy tovább!

|

A Warner cáfolja a napokban felröppent pletykákat, a This is Vegas című sandbox-jellegű játék nincs veszélyben.

Hirdetés

A Midway felvásárláshoz vezető kínszenvedése miatt az elmúlt hónapokban semmit sem hallhattunk a Surreal Software fejlesztés alatt álló játékáról. Egészen a tegnapi napig...



Egyes, játékokra szakosodott kereskedők (pl. Gamestop) törölték listájukról a játékot, illetve arról értesítették előrendelőiket, hogy a This is Vegas fejlesztését leállították, tehát visszakapják pénzüket.
Szerencsére nem bizonyultak helyenek a Gamestop értesülései, ugyanis a g4tv.com munkatársának megkeresését követően az a válasz érkezett, hogy a fejlesztés nem állt le.



A This is Vegas egyébiránt egy GTA-klónként is aposztrofált sandobx játék, amiben a játékos széleskörű szabadságot élvezve igyekszik feldobni Las Vegas unalmassá vált mindennapjait. Történ ugyanis, hogy egy milliárdos üzletember békés, családbarát paradicsomot álmodott a pompa és a csillogás városa helyére. Ennek érdekében a vad partizás mellett - mint a mellékelt videó is mutatja - a legdögösebb nők elcsábításával, illegális autóversenyek megnyerésével, verekedéssel és lövöldözéssel kell megmutatnunk, hogy ki a legtökösebb legény a városban. A lényeg, hogy Vegas visszanyerje régi fényét, bármi is legyen az ára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)