Hirdetés

This is Vegas a The Suffering fejlesztőitől

|

A Drakan és a The Suffering alkotói új, szabad játékmenetű akciójátékon dolgoznak a Midway megbízásából.

Hirdetés

Rég hallatott már magáról a seattle-i gárda. Új játékukban a szerencsejáték tengerentúli fellegvárába Las Vegas-ba invitálnak. Egy nagy hatalmú üzletember a Bűn Városát családbarát attrakcióvá szeretné változtatni. Hogy ezt megakadályozzuk, fel kell építenünk a saját kis birodalmunkat. A legmenőbb klubokban bulizva felszedhetjük a legjobb nőket. Fogadással, pókerrel, rulett, blackjack és más játékok révén gyarapíthatjuk bankszámlánkat. Illegális autóversenyek megnyerésével növelhetjük hírnevünket.
Persze nem csak szórakozás vár ránk. Gyakran keveredünk verekedésbe, vagy akár tűzharcba is.
Alan Patmore, a Surreal stúdióvezetője úgy fogalmazott, hogy ez az első olyan játék, amelyben megtehetjük mindazt, amiről csak legvadabb álmainkban mertünk álmodozni.
A tervek szerint még 2008. telén jelenik meg, s ennek PC, PS3 illetve X360 tulajdonosok örülhetnek majd.

 

 

This is Vegas - 1. kp This is Vegas - 2. kp This is Vegas - 3. kp This is Vegas - 4. kp This is Vegas - 5. kp


 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)