Hirdetés

This War of Mine - kapott még egy utolsó frissítést az ötödik születésnapjára

|

Az ingyenes Final Cut update extra tartalmakat hozott.

Hirdetés

Öt éve sanyargathatjuk a lelkünket a This War of Mine-nal, az 11 bit Studios eddigi legnépszerűbb játékával. A csapat azóta letett az asztalra egy hasonlóan fantasztikus Frostpunkot, de nem feledkezett meg sikerjátéka rajongóiról sem.

Hirdetés

Megjelent az ingyenes Final Cut frissítés, mely egy új karaktert és egy új helyzetet hoz, valamint beteszi az alapjátékba az összes DLC helyszínét, új questekkel és eseményekkel kiegészítve. Újrakeverték továbbá az összes pályát, javították egy kicsit a kezelőfelületet, bekerült a PC-s változatba a 21:9-es képarány támogatása, de aki ragaszkodna az eredeti megjelenéshez, a Steamen a megfelelő béta ágat választva visszaállíthatja azt. Új tartalmak már nem lesznek, de ha bármilyen probléma felmerül, azt szívesen javítják továbbiakban is.

Egyébként a Stories DLC-ket is szívből ajánljuk, azok is tetszeni fognak, ha az alapjátékot szerettétek minden kegyetlenségével együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)