Hirdetés

THQ - Az utolsó dolog, amire a piacnak most szüksége lenne azok az új konzolok.

|

Ezúttal a THQ elnöke, Brian Farrell nyilatkozott arról, vajon kellenek e már új konzolok.

Hirdetés

Szerinte nem kellenek, hiszen a Move és a Kinect is jócskán meghosszabbítja majd az adott konzol életciklusát és kiterjeszti a potenciális vásárlók körét is.

Brian Farrell az IGN-nek adott interjújában elmondta, hogy a jelenlegi játékok nagyon látványosak. Jelenleg teljesen feleslegesnek tűnik, hogy a játékosnak 1-2 éven belül egy újabb 1000 dolláros dobozt kelljen vennie,  és amelyre nagy pénzekért kéne új játékokat kifejleszteni. Egyszerűen a jelenlegi helyzetben ez működésképtelen lenne.

"A jelenlegi helyes stratégia: megnövelni az életciklust és kiterjeszteni a vevőkört. Ennek a két követelménynek pedig a Kinect és a Move segítségével a jelenlegi generáció konzoljai is megfelelnek. Majd a piac eldönti, hogy az egyik, vagy mindkettő befut-e, de nekem nagyon tetszik, ahogy mindkét oldal hardveresei próbálják az érdeklődők körét megnövelni." - nyilatkozta Brian Farrell

A THQ igazgatója szerint ebben a mai helyzetben nem lenne szerencsés, ha a játékosoknak új konzolra kéne beruházniuk, figyelembevéve azt, hogy a mai grafikát és hangot elég nehéz lenne drasztikusan fejleszteni.

"Jobb grafika?" Már ma is tök jó a grafika. Jobb hang? Nem kell. Játékmenet? Valószínüleg nem.Úgy gondolom a játékvilág fejlődésa abba az irányba megy, amerre egyébként is haladunk. Ahova tartunk az a játékélmény - sokkal kidolgozottabb sztorik, gondosabban elkészített karakterek, olyan produkciós értékek, mint amilyeneket a filmeknál tapasztalunk.

Úgy gondolom ez a megfelelő út, nem a grafika és technológia fejlesztése - azoknak a napoknak immáron vége..." - mondta Brian Farrell, a THQ főembere.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)