Hirdetés

THQ játékok "ingyen" a GameTap-től!

|

Egy megállapodásnak köszönhetően a THQ több címe is felkerül az "Ingyen játszom, cserébe reklámot nézek" listára.

Hirdetés

Az online terjesztésben utazó GameTap és a THQ megállapotott arról, hogy a kiadó, illetve annak casual címekkel foglalkozó szekciójának (ValuSoft) több játéka is bekerül az in-game reklámokkal tűzdelt, cserébe díjmentesen játszható címek sorába. Egyelőre a következő címekről van szó: Company of Heroes, Warhammer40K: Dawn of War, Red Faction, Supreme Commander, Titan Quest, Saints Row 2, PuzzleQuest, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Ami később lesz (S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl)

 

stalker.jpg


Ezzel csak az a baj, hogy a GameTap szolgáltatásai egyelőre az Egyesült Államok és Kanada területén kívül nem élnek. Nincs mód a regisztrációra. Nálam legalábbis azonnal kiszúrta, hogy idegen vagyok. Ettől függetlenül egyszerű látogatóként is le lehet tölteni a klienst, majd azon keresztül a játékokat, de az M besorolású címek (pl. Blood Omen 2) esetében már azonosítót kér, ami regisztráció nélkül nem áll rendelkezésre.

 

Ami már van (Thief: Deadly Shadows)

 

thief.jpg


Az ingyenes játékok egyébként egész impozáns listáját ITT találjátok. Jó szórakozást!

 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)