Hirdetés

THQ pénzügyi adatok

|

A THQ is nyilvánosságra hozta, hogyan alakultak a pénzügyei az elmúlt időszakban. Az előző pénzügyi évhez képest a mostaniban (amit szokás szerint március 31-vel bezáróan kell értelmezni) 18%-os növekedést értek el, amely 757 millió dollár nettó bevételt jelent (maga a növekedés 115,9 millió dollár). A jövedelmi adatokat tekintve közel megduplázódtak a számok: a múlt évi 35,8 millió után most 62,8 millió dollárról beszélhetünk. Az utolsó lezárt negyedévi adatok is 40%-kal növekedtek, úgyhogy nincs okuk panaszkodni. Az elnök Brian Farrel lelkesen újságolta, hogy nagyon örülnek a sikereiknek, melyet leginkább a Disney/Pixar, valamint a Nickelodeon és a World Wrestling Entertainment licenszek segítségével értek el, de a Warhammer 40,000: Dawn of War és a The Punisher is igen jó példányszámban fogyott és veszik őket ma is. A cég optimista és további növekedésre számít, főleg konzol fronton. PC-s vonatkozásban a Full Spectrum Warrior folytatásában bíznak a leginkább, amit pár hírrel lejjebb jelentettek be.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)