Hirdetés

THQ pénzügyi eredmények - volt jobb is

|

A THQ játékkiadó is nyilvánosságra hozta 2007-es pénzügyi évének első negyedére vonatkozó adatait. A június 30-án zárult időszak rosszabbul zárult, mint az egy évvel korábbi hasonló negyedév. Akkor 158 millió dollár nettó bevétel könyvelhettek el, most viszont csak 138 milliót, bár még ez is meghaladja a kiadó korábban előre jelzett 125 milliós értékét. A nettó veszteség 12,1 millió dollárra rúg. A kiadó büszke a Cars franchise-zal elért sikerekre, ami lényegesen túlszárnyalta a korábbi Finding Nemo és The Incredibles által elért bevételeket. Eddig több mint kétmillió példányban kelt el az autós játék. A teljes üzleti évre 900-950 millió dollár bevételt szeretnének elérni nagyjából 1 dolláros részvényenkénti nyereség mellett.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)