Hirdetés

Thronebreaker: The Witcher Tales - meggyőző az új gameplay trailer

|

A csapat röviden bemutatja, hogy mire számíthatunk a Gwent kampánynak induló, de önállóvá vált Thronebreaker játékmenetétől.

Hirdetés

Aki tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy mit kínál majd a Gwent önálló játékká avanzsáló kampánya, a Thronebreaker: The Witcher Tales, az lecsekkolhatja a legutóbbi, több mint félórás gameplay videóval, vagy ha a rövidebb verzióra kíváncsi, akkor bemutatja az alábbi trailer is. 

Hirdetés

A The Witcher kártyás sztori során Mevét, Lyria és Rívia harcedzett királynőjét irányíthatjuk majd, akinek a nilfgaardiak támadásától kell megvédenie hazáját. Harminc órára rúgó kalandjai során szövetségeseket kell toboroznia -  akik között helyet kaptak új arcok és régi ismerősök is, mint például a Fehér Farkas -, komoly döntéseket kell hoznia, nyersanyagokat kell gyűjtenie és természetesen kártyáznia kell, hogy visszaverje az ellenséget. Az új kedvcsináló bemutatja, hogyan fog ez kinézni a gyakorlatban. 

A Thronebreaker: The Witcher Tales október 23-án érkezik meg PC-re, december 4-től pedig PS4-re és Xbox One-ra is beszerezhető lesz. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)