Hirdetés

Tiberium - Az első gameplay jelenetek

|

Befutott a Command & Conquer világában játszódó FPS, a Tiberium első in-game videójelenete.

Hirdetés

A Gametrailers TV hétvégi premieradásában a szintén hétvégén debütáló Burnout Paradise mellett, a No More Heroes-t, a Digital Extremes akció-horrorjátékát, a Dark Sectort és az EALA égisze alatt készülő Command & Conquer világában játszódó FPS-t, a Tiberiumot vesézte ki. A Tiberiummal való ismerkedés jelen esetben kimerült a remekmű producerével és vezető dizájnerével való kérdezz-felelekben és a stuff első in-game jeleneteinek leközlésében, melyek igazán ütős alkotás benyomását keltik, így a korábbi félelmeket azonnal zárjuk el jó mélyre, ugyanis a Tiberium alatt dübörgő CryEngine 2 technológia üt. Ráadásul a korábbi koppintás szagú trailerre rácáfolva, igazán egyedi világot teremtett meg idáig az EALA.


Tiberium - Gameplay mozzanatok a GT TV-n

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)