Hirdetés

Tiberium infomorzsák

|

Sokáig nem volt több egy egyszerű pletykánál, ám néhány napja már bizonyosan tudjuk, hogy készül a következő C & C FPS.

Hirdetés

A fejlesztést az EA Los Angeles (EA LA) végzi, mely az egykori Westwood, a Dreamworks Interactive és az EA Pacific összeolvadásából jött létre.
A Tiberium a Crysis motorját használja majd, tehát a 2008 végére ígért megjelenés időpontjáig még lesz lehetőségünk jó öreg számítógépünk fejlesztésére. Akinek ehhez semmi kedve, s mégis szeretné kipróbálni a játékot, az XBox 360, vagy Playstation 3 konzolok beszerzésével biztosíthatja a futtatáshoz szükséges technikai eszközöket.
A Tiberium Wars eseményei után egy évtizeddel játszódik a történet, melynek keretében az erősen fertőzött vörös zónákban fogunk ügyködni. A hadviselés taktikusabb megközelítését preferáló játékosok nagy örömére nem egyedül lőjük halomra az ellenfeleket, hanem gyalogosok, páncélosok és a légierő egységei is parancsunkra várnak.
A helyszín az egykori Földközi-tenger vidéke. A harmadik Tiberium-háború természetesen nem múlt el nyomok nélkül. A földönkívüli Scrin faj egyik monumentális tornyában egy újabb invázió terve veszi kezdetét, s itt kerül képbe a játék hőse Ricardo Vega parancsnok, aki elit csapatával igyekszik megakadályozni a globális katasztrófát.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)