Hirdetés

Tim Schafer és a Double Fine átlépte a 2 millió dollárt

|

Tim Schafer és a Double Fine elképesztő sikert aratott eddigi Kickstarter előfinanszírozási kampányával.

Hirdetés

Bár még 21 nap hátra van és az eredetileg előrendő cél 400000 dollár volt, a Double Fine új, meg nem nevezett kalandjáték projectjére már több, mint 2 millió dollár érkezett (2037854 dollár).

Azt már tudjuk, hogy a plusz bevételt több nyelvi változat és egy dokumentumfilm elkészítésére szánják majd - azonban ezt a 400000 dollár átlépésekor nyilatkozta Tim Schafer. Azóta, hogy 5-szörösen túlfinanszírozott lett a project nem tudni, mire szánják majd a pluszban befolyó pénzt - speciel nekünk lenne egy ötletünk: bazi jól nézni ki az az új Tim Schafer játék magyarul is, nem gondoljátok? :)

A Double Fine döbbenetes sikere az egész játékvilágra hatással volt és van - meglátjuk, a Kickstarteres finanszírozási rendszer valóban forradalmat okoz-e a játékfejlesztésben. Nekünk csak jó lenne, ha sok folytatás és felújítás jelenhetne meg, mert MI játékosok azt szeretnénk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)